• Időjárás Zakyn

  • Szállás keresés

    Search Hotels

    Check-in date
    Check-out date
  • Utazás

  • A sziget

Bochali

 

 

Bochali egy kicsi, aranyos városka, ahonnan festői kilátást élvezhetünk Zakynthos fővárosra a tavernák és kávézók teraszairól.  Odalent, a Solomos téren ha felpillantunk a hegyoldalra, láthatjuk Bochali fényeit, valamint az éttermek közvetlen közelében lévő templomot.

Amilyen csodás látvány tárul az ember elé, olyan mértékben nincs kitáblázva ez a hely. Autóval, kvaddal, robogóval egyszerűen fel lehet jutni, ha ismerjük az odavezető utat.
Íme az útvonal a Solomos térről:


Néhány perc alatt már fent is az ember, de figyelmesnek kell lenni, mivel Zakynthos városban elég jellemzőek az egyirányú utcák, főleg az útvonalunkon. Így ha egy kanyart benézünk, akkor körülbelül a tengerparti sétányhoz lyukadunk ki, és indulhat az új nekifutás.

Miután felértünk, parkolni a templom mögött lehet, ahol ingyenes parkolás áll rendelkezésünkre. Innen kikeveredni szintén egyirányú utcákon lehetséges. A templomba érdemes benézni, bár őszintén szólva a legnagyobb látványosság a kilátás, hiszen a fővárostól egészen a Marathonissiig beláthatjuk a szigetet.

Az éttermek, kávézók árai általában magasabbak, mint odalent.


Szervezett utazások Zakynthosra – Invia.hu

Print Friendly